I.8. Incendiu

De-abia ii puteam vedea ochii inspaimantator de negri prin raurile de lava ce se scurgeau prin ei, in jos, spre podea, arzand tot ce le iesea in cale… In afara de insusi Kala, din pacate. Pentru cateva secunde am simtit fiori de teama si asta ma enerva si mai mult. Teama trebuia exculsa din comportamentul meu, acum cand eram atat de aproape de a deveni una dintre creaturile noptii.

-Am zis sa incetezi chiar acum!

Am tipat tare, strangand pumnii. Simteam o anumita putere in mine chiar fiind om. Toate sortile vampirilor de afara erau in mainile mele. Si mai era inca ceva, desi nu imi puteam da seama ce. O putere frematand in mine pe care pana atunci nu o mai simtisem. Probabil era destul de evidenta, pentru ca Kala se opri surprins si ochii ii revenira la normal.

-De ce m-as opri daca tu ma faci sa sufar?

-De ce sa nu te fac sa suferi daca esti un mare idiot? E vorba de Lucifer, nu? Ei bine, dintre voi 3 pe el il iubesc cel mai mult. Si el este cel care imi pune lumea la picioare. Imi va indeplini toate dorintele, si e limpede ca nu ii pasa daca nu va fi singura mea iubire, desi stiu ca il va durea. Pe cand voi ce Doamne faceti? Adica ma simt flatata ca sunteti pe cale sa va scoateti ochii unul altuia pentru mine, dar nu aveti de gand sa ma intrebati si pe mine ce vreau?

-Deci asta e problema? Nu ne conduci?

Am inceput sa rad in timp ce flacarile din jurul meu se domoleau. Nu ii conduceam? Ii jucam pe degete pe toti trei in stil mare, doar ca Lucifer era singurul care nu tinea la onoarea lui masculina sau cum ar considera-o restul si admitea asta. Si nu incerca sa imi faca probleme sau sa se razbune. Bineinteles, nici unul nu ar fi reusit dar, oficial, Kala era o mare durere de cap. Era chiar atat de greu sa accepte realitatea?

-Daca nu vrei sa te trezesti in razboi cu toti vampirii din lume, iti recomand sa opresti focul exact acum.

-Te crezi chiar atat de importanta incat toti vampirii sa ti se supuna?

-Nu ma cred, sunt. Neoficial, bineinteles, sunt partenera lui Lucifer. Stapana lor. Le convine sau nu, trebuie sa se supuna.

I-am urmarit expresia fetei in continua miscare. Incepea sa realizeze… ceva, dar nu imi dadeam seama cum si cat. In orice caz, il enerva la culme.

-Tu. Esti. Un. Om.

Vorbise printre dinti, facand pauze mari intre cuvinte si accentauandu-le pe fiecare in parte. Umbra unui ranjet imi flutura peste fata. Ei, se prindea destul de repede. Stiam deja directia gandurilor lui.

-Da, din pacate cred ca da.

-Regina demonilor. NU. Poate fi. Om.

-Intocmai! i-am raspuns zambind angelic.

Inspra de cateva ori, apoi vorbi repede si cu ochii inchisi, sperand probabil ca o sa incep sa rad si o sa ii zic ca intelesese totul gresit.

-Vei fi prima muscata de marele Lucifer.

-Tocmai asta ma face atat de deosebita printre ei, nu?

Am simtit cum ma cuprinde fierbinteala. Imi ardeau talpile. M-am uitat in jos si am vazut lava incandescenta baltind in jurul meu, venind din ce in ce mai multa catre mine de parca o atrageam. Lava incepu sa se catare pe mine, urcand incet in timp ce hainele imi luau foc la atingerea ei. Eram in agonie. Bineinteles, nu ma durea pe cat ar fi trebuit, ca si cum ar arde, nu ma omora. Limbi inalte de foc se cascara in fata ochilor mei in timp ce ma luptam pentru aer. Eram prinsa de caldura ca intr-un cocon ucigator. Am auzit un urlet groaznic, agonizat si nu am realizat ca e al meu. L-am vazut printre limbile de foc pe Kala venind langa mine. Ochii lui negri ma priveau intens, arzandu-ma si ei.

-Nu o sa fii demon. Nu vei deveni ca Lucifer. Nu vei fi a lui. Vei fi a mea.

Am dat sa fac o replica ironica, dar imaginea incepu sa se incetoseze inaintea mea. Devenea brusc mai intunecata. Am vazut doar camera miscandu-se. Nu am simtit nici macar izbitura. Stiam doar ca eram pe jos, fara sa realizez cu adevarat cum si de ce ajunsesem acolo. Am incercat sa ma mai uit la el, sa imi adun puterile, sa ii ordon sa inceteze, dar totul in fata mea isi pierdu orice contur, devenind negru ca smoala.

-Se trezeste! am auzit o exclamatie ingrijorata.

Am recunoscut ca prin vis vocea lui Lucifer. Am dat sa ma misc, dar parca nu imi puteam pune muschii corecti sa functioneze. Aveam prea multi muschi pe care ii controlam. Nu imi puteam gasi bratele. Intr-un final, totusi, am reusit sa imi rasucesc buzele intr-un zambet si sa intind mana inspre el. Il voiam lipit de mine. Fusese un cosmar groaznic, tot acel foc… Aveam nevoie de racoarea corpului sau. Dar mana mea nu apuca nimic.

-Iubito? intreba el sovaitor.

M-am indurat sa ma chinui sa imi deschid ochii. Ceva nu era in regula, si asta ma calca pe nervi. I-am vazut aripile negre deasupra si ochii ingrijorati. Pielea ii sclipea argintie in lumina apusului. Ce dragut, el doar isi facea griji pentru mine, nu? M-am tarat pana la marginea patului imediat ce mi-am dat seama cum sa ma misc si mi-am lipit buzele de ale lui. Nu era atat de rece. Si nici nu raspunse la sarut. Bine, ce nu era in regula? M-am ridicat intr-o singura miscare ampla din pat si am privit camera. Lucifer, ingenunchiat langa pat si cu ochii la mine, Raffael, pe un fotoliu cu capul in maini si Kala, tinut de doi vampiri vanjosi, ranjind victorios.

-Bine, vreau sa imi explice cineva ce se intampla.

Nimeni nu parea ca are de gand. Raffael doar clatina din cap murmurand Dumnezeu stie ce, iar Lucifer se uita in continuare la mine neajutorat. Kala, in schimb, deschise gura, dar vampirii il oprira imediat.

-Ce e cu voi toti? Spune! i-am ordonat singurului care deschisese gura.

-Sylvia… incepu Lucifer incurcat in timp ce se ridica si ma atingea.

Pentru cateva secunde am avut impresia ca ma mangaie pe spate. Dar senzatia nu era potrivita, nu era logica. Reactionau niste receptori tactili pe care nu stiam ca ii am. Prea mult. Si prea multi muschi. Mai multi decat de obicei. Mi-am intors capul si am ramas incremenita dand cu ochii de pene rosii. Penele mele rosii. Ale propriilor mele aripi.

M-am uitat speriata la Lucifer si el se stradui sa zambeasca incurajator.

-NU!

Urletul ne asurzi pe toti. M-am repezit inspre Kala. Imi incordam toti muschii. Inclusiv cei noi. Si am fost invaluita de marea de pene rosii ce imi apartinea.

6 Comments »

  1. ingerash Said:

    foatre tare:X:X:X:x……pe cand urmatorul capitol:x?

  2. deuttza Said:

    capitolul asta este tare…abia astept urmatorul capitol:X:X:X

  3. kadyja Said:

    este din ce in ce mai interesant
    asa ceva nu este posibil
    :X:X:X

  4. eyestars Said:

    in general, scriu cate un capitol nou pe noapte, asa ca nu trebuie sa asteptati prea mult πŸ™‚
    probabil ati observat si pauze de mai multe zile intre capitole si imi cer scuze pentru ele, scriu ce imi vine in minte si cand n-am inspiratie…n-am ce sa ii fac

  5. alicebeautifulvampire Said:

    wow e genial….e super tare imi place…dar voiam sa fie cu Lucifer…infine citesc sa vad πŸ™‚

  6. Livia Said:

    super genial :X


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a comment