I.9. Combinatie?

Imi simteam penele fierband, ca si cum ar fi mici flacari in ele. Ma gandeam ce facuse Kala cand incendiase castelul. Probabil era una dintre puterile ingerilor rosii. Un tip de inger care NU voiam sa fiu. M-am repezit la Kalamitas, vrand sa ii rup gatul, dar bratele lui Lucifer ma tintuira in loc. L-am simtit tresarind in timp ce il ardeau penele, dar nu s-a departat. M-am calmat doar ca sa nu il ranesc pe el.

-E in regula, nu e nevoie sa ma atingi. Probabil iti e scarba. O sa fiu cuminte si fara asta.

I-am auzit respiratia oprindu-se. Ma simteam mizerabil. Mi-am folosit toata vointa ca sa nu il sfasii in bucatele pe Kalamitas chiar in secunda aceea. Si nu din alt motiv decat ca Lucifer inca ma mai atingea. Ma durea sa stiu ca tocmai el, din toti trei, nu avea sa ma mai vrea. Incet, mainile lui imi parasira corpul. Dureros de incet. Aveam ocazia sa ma agat de racoarea lor, sa ma rog sa se razgandeasca, sa memorez cum il simteam pe pielea mea. Pareau sa fi trecut secole pana cand nu l-am mai simtit lipit de mine. Si totusi pareau doar fractiuni de secunda. As fi dat orice ca sa mai lungesc putin timpul acela.

Mi-am simtit lacrimile, fierbinti, adunandu-se in colturile ochilor mei. Dar nu am avut timp sa le las sa cada, ca buzele lui se strivira de ale mele. Ma stranse din nou in brate, pe sub aripi, lipindu-ma de pieptul lui. Ii simteam coltii ascutiti, ca ai vampirilor, trecandu-mi peste piele in timp ce limba i se juca in gura mea. Cand m-a lasat sa respir eram atat de socata si de confuza incat mi-a luat minute bune si sa imi dau seama ca inima mea batea ingrijorator de repede. Si inca nu ma lasase sa ma departez de el.

-Ingerii nu ii suporta pe cei din alta…specie.

-Chiar crezi ca imi pasa ca ai aripi rosii, printeso? Tot Sylvia mea esti. Ma iubesti?

Asta era regele demonilor. Primul inger cazut. Dumnezeu chiar trebuie sa fi facut o mare greseala daca Lucifer nu era in Cer. Nu vedeam nici cea mai mica urma de rautate in el. Ma saruta din nou, si i-am raspuns cat de pasional puteam fara sa imi ia din nou foc aripile. Uram asta. Trebuia sa ma abtin de la atatea lucruri ca sa nu il ranesc. Sa il ranesc… Mi s-a aprins un beculet cand m-am gandit la asta. M-am rupt din imbratisarea lui Lucifer si m-am postat cu mainile in solduri si cu un zambet superior in fata lui Kala.

-Ai facut asta doar ca sa nu mai pot fi cu Lucifer, nu-i asa?

-Si n-am avut dreptate? Nu simti in interiorul tau cum nu poti fi cu el? Esti a mea, Sylvia, a mea. Singurii doi ingeri rosii. Romantic, nu crezi?

Nu m-am obosit sa ii raspund. Le-am ordonat scurt vampirilor ce il tineau sa plece. Desi nu eram cea de dinainte, ma ascultara fara vreo ezitare. I-am rasucit lui Kala mainile la spate, tinandu-i si aripile laolalta si i le-am legat cu ceva ce parea a fi aur si cu siguranta nu se topea deloc usor. M-am intors spre Raffael dar deja nu mai era acolo. Mai bine pentru el. I-am aruncat un zambet malefic lui Kala, care ii facu zambetul prostesc sa piara instantaneu, si l-am tras pe Lucifer asa incat sa stam exact in fata lui.

-Mai tii minte ce eram pe cale sa facem inainte sa fim deranjati atat de grosolan?

Lucifer isi ingusta ochii apoi, privind de la mine la Kala, prinse din zbor ideea si incepu sa rada in hohote.

-Inca mai vrei sa o punem in aplicare?

-Bineinteles, iubitule. Doar sa nu imi atingi aripile. Vor fi teribil de fierbinti.

Am ras amandoi cateva minute bune, in timp ce Kala se zvarcolea disperat. Cea mai buna tortura din lume. Apoi brusc, Lucifer isi incolaci un brat in jurul taliei mele si ma lipi brutal de trupul lui. Am inceput sa il mangai pe tot corpul, simtind cat il excitam, in timp ce buzele lui mi le devorau pe ale mele. Si le cobori intai pe gat, apoi mai jos, pe sani, rupand hainele mele cu dintii. Am scos un geamat excitat in timp ce Kala urla ca din gura de sarpe. Era terbil de usor sa il ignor avand in vedere cat de prinsa eram in treaba mea. Si foarte repede se opri si din tipat, odata ce am ramas dezbracata. Probabil casca ochii atat de tare incat se chinuia sa nu ii iasa din orbite. Nici eu si nici Lucifer nu ne-am obosit sa ne uitam.

Am incercat sa ma las pe spate, dar imediat ce aripile mele atinsera podeaua se simti miros de ars. Lucifer doar incepu sa rada si se intinse el pe jos, tragandu-ma deasupra lui. Mi-am ridicat aripile mult deasupra noastra, in primul rand ca sa nu il ranesc pe el si bineinteles, ca sa il las pe Kala sa aiba si mai multe cosmaruri. Nu puteam sa il privez de asa ceva, nu?

-Atat de fierbinte esti, papusa? imi sopti el la ureche in timp ce ma musca incet. Vocea lui era adanca si sexy si teribil de excitanta.

-Simt ca iau foc cand ma atingi. Nu credeam ca a arde de vie poate fi atat de placut. Te rog, nu te opri. Vreau sa te simt pe fiecare milimetru din piele.

Un scancet in spatele meu si un ras scurt si foarte sexy sub mine. Imi placea la nebunie felul in care ii salta pieptul in timp ce eu eram deasupra lui. Incepu din nou sa ma sarute pe tot corpul, iar mainile i se plimbau in sus si in jos, mangaindu-ma, excitandu-ma. Nu mi-as fi dat seama ce se intampla daca Kala nu ar fi inceput sa urle. Totul devenise doar un amalgam de placere. Lucifer ma trase brutal peste el, lipindu-ma de corpul lui in timp ce ma patrunse. A fost prea mult. Am inceput sa gafai si sa gem de placere. Era chiar mai fierbinte decat atunci cand Kala ma transformase. Lava se scurgea in interiorul meu si as fi vrut sa nu se opreasca niciodata.

-Inca mai vrei sa fii regina mea, iubito?

-Intotdeauna langa tine.

I-am simtit buzele pe gatul meu. Muscatura clasica? Sa ma faca sa ma simt mai vampir, sau cum? Apoi coltii intrara incet in mine si placerea se intensifica, atat de multa incat am simtit ca incep sa pltesc intr-o mare de caldura si fericire si excitare. Raiul nu putea fi mai bun decat atat.

-Iubito?

Se simtea in vocea lui Lucifer un zambet. Nu m-am obosit sa deschid ochii. Amandoi respiram greu si inca ne scuturau ultimele spasme ale placerii. Auzeam undeva in fundal si plansetele lui Kala, dar nu faceau momentul decat si mai perfect. M-am strans la pieptul lui, asteptand sa continue.

-Iubito, chiar ar trebui sa vezi asta.

-Nu vreau sa vad nimic. Te vreau doar pe tine.

Incepu sa rada si m-am lasat laganata de miscarile corpului sau. Ma saruta de cateva ori pana cand mi-am intredeschis un ochi.

-Bine, bine, ce e?

-Uita-te la tine.

Am presupus ca se refera la aripi. Mi le-am rasfirat, stiind ca ma calmasem destul incat sa nu mai arda. Tresari cand il atinsera, dar nu il duru. Si am cascat brusc ambii ochi. Nu erau rosii. Nu erau nici negre. Aveau un fel de model inflacarat cu nuante roscate pe un fundal violet atat de inchis incat parea negru. Era un model cel putin…interesant.

-Iti place?

-E…unic. Si eu ce sunt, rosie sau neagra?

-O sa te hotarasti cand o sa termini de uitat.

M-am uitat la el fara sa inteleg. Ma uitasem deja. Aveam penele cele mai ciudate din lume, bine, am inteles. Se ridica in picioare intr-o miscare ampla, cu mine cu tot in brate si ma duse pana la o oglinda. Daca nu mi-as fi recunoscut aripile as fi putut sa jur ca nu o cunosc pe fata din oglinda. Eu avusesem parul castaniu si ochii caprui. Cea care ma privea era o blonda creata cu parul care ii cadea intr-o cascada de aur in ochii verzi-aurii si cu pielea sidefie contrastand cu buzele trandafirii in care apasau varfurile unor colti.

M-am apropiat de oglinda si reflexia se apropie si ea. Am inceput sa imi misc mana, sa ma departez, sa ma incrunt, sa scot limba. Da, eu eram aia din oglinda. Lucifer se prapadea de ras langa mine.

-Nu e amuzant. CE sunt eu?

-Tu hotarasti. Dupa culoarea parului si a ochilor, esti alba. Dupa culoarea pielii si a aripilor si dupa colti, esti inger negru. Si dupa cealalta culoare a aripilor si puterile legate de foc, esti rosie.

M-am uitat neajutorata la el multa vreme. Atat de multa incat reusi chiar sa se potoleasca din ras. Isi infasura bratele in jurul meu si ma saruta tandru.

-Deci, ce esti, frumoaso?

Inger alb, negru si rosu. Cred ca ar fi iesit unul violet… sau un rosu oribil, in orice caz. Cum puteam sa aleg cand aveam trasaturi din toate?

-Combinatie? am intrebat eu incet. Chiar nu voiam sa incep sa calculez ce culoare are un procent mai mare in alcatuirea mea.

Recunosc, mi-am dorit sa devin inger. Apoi am vrut mai mult ca orice sa fiu ca Lucifer. Dar trei tipuri deodata? Eram prea unica pana si pentru gustul meu…

9 Comments »

  1. eyestars Said:

    =)) deci imi cer scuze pentru o anumita secventa din acest capitol… m-am straduit sa nu intru in detalii, nu stiam care va fi reactia generala. =))
    imi cer scuze celor care s-ar fi lipsit bucurosi de acea parte, dar i-am promis vara-mii ca bag si ceva mai…fierbinte 🙂 am facut tot posibilul sa cenzurez, nu vreti sa va inchipuiti ce iesea daca imi lasam libera imaginatia =))

  2. kadyja Said:

    mie imi place :X:X:X
    si mai facut curioasa in legatura cu imaginatia ta :->
    sa te grabesti putin cu urmatorul capitol :X:X:X
    >:D<

  3. deuttza Said:

    superb…abia astept capitolul urmator…ai niste idei super:-*:-*:-*

  4. ingerash Said:

    uimitor,incredibil,inimaginabil……………nu pot gasi cuvantul care sa descrie acest capitol:(……….orcum cu mult peste asteptari:X:X…….il ador:X:X:X:X:x

  5. cristina Said:

    super interesant,imi place foarte mult.. bravo..tine-o tot asa.

  6. ingerash Said:

    cnd pui urmatorul capitol???????

  7. georgy Said:

    Wow…..chiar te descurci nu gluma….oricum ffff tare si….interesant…….acum kiar ca sunt curioasa si ……dc nu mai convins mai devreme sa citesc???

  8. alicebeautifulvampire Said:

    deci m-ai facut si pe mine curioasa in legatura cu imaginatia ta…serios…esti super talentata imi place cum descrii sentimentele si actiunile….BRAVO 🙂

  9. Livia Said:

    ce dragut vorbesc astia doi 8->
    :X
    Daca ar fi si realitatea asa :>


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a comment